En utfordrende og smakfull kveld med eventen Artmeatflesh II

Lørdagen 6.oktober presenterte vi den norske versjonen av ArtMeatFlesh II - en kulinarisk og filosofisk aften med fremtidens mat på agendaen og menyen. Gjennom presentasjoner, video,spørsmål fra publikum og 10 ulike retter ble vårt sinn og gane inspirert til nye refleksjoner rundt dagens matproduksjon og de utfordringer og muligheter som ligger foran oss.

Gjennom formen av en kokkekamp ble lagene utfordret til å bruke den hemmelige ingredisensen "Fetal Bovine Serum" - som er dyrknings serumet for å lage In Vitro kjøtt. Oron Catts introduserte kveldens tema og ingrediens. Forskerne Liv Torunn Mydland og Roger Strand delte sin kunnskap og refleksjoner omkring vår matproduksjon. Kunstnerne Zack Denfeld og Cathrine Kramer bidro med sine refleksjoner og kunstneriske adapteringer til mat. Kokkene Rune Larsen og Atle Lura bidro med sin eksellente kreative ekspertise.

Gjennom menyretter som " BODY WITHOUT ORGANS MEAT" , "ILLUSTRATING IN VITRO MEAT" og "MORS KJØTTKAKER REMIX" spiste og pratet publikum seg igjennom kvelden.

 

 

Bilder fra kvelden er tatt av Simon Serigstad og kan finnes her:

http://www.flickr.com/photos/simonserigstad/sets/72157631727856298/

 

 

2012

Samarbeidspartnere