The Yes Men DVD og andre effekter er nå til salgs på vårt festivalkontor!

Til glede for alle som gikk glipp av filmvisningen The Yes Men Fix The World - nå har vi DVD kopien til salgs på vårt festivalkontor. Filmen selges sammen med The Yes Men sin drømmeutgave av The New York Times som ble distribuert i et opplag på 100.000 kopier i Manhattans gater ifjor.
I tillegg har vi også et par eksemplarer av The Yes Men aktivitetsbok.

Priser:

The Yes Men Fix The World DVD : NOK 200
New York Times "Dream Edition" : NOK 100
The Yes Men Aktivitets Bok: NOK 100

Stikk innom vårt festivalkontor ved Grafisk Verksted på Nytorget og skaff deg et eksemplar!

Les nedenfor for mer informasjon

THE YES MEN FIX THE WORLD Super Duper Deluxe DVD
Selges sammen med ett eksemplar av den strålende "drømme utgaven" av New York Times
Ny DVD med The Yes Men Fix the World er nå tilgjengelig med 80 minutter med ekstramateriale, slettede scener, outtakes, opptak som aldri før er vist, og andre diverse bjeller, fløyter og duppedingser.

Kortversjonen:
En ugudelig morsom sammenblanding av forretningsverdenens grådighet, THE YES MEN FIX THE WORLD er den sanne historien om to samvittighetsfulle aktivister som utgi seg for representanter for selskapene de forakter. I denne fantastisk terapeutiske filmen, innfører Yes Men Andy Bichlbaum og Mike Bonanno kosmiske (og komisk) rettferdighet på alle måter er nødvendig.
Til et TV-publikum på 300 millioner, hvor Andy (utgitt som en Dow Chemical talsmann) kunngjør at Dow endelig kompensere ofrene for Bhopal katastrofen, og forårsaker selskapets aksjer til å kjapt tape $ 2 milliarder. På en konferanse for oljeindustrien, innfører The Yes Men et fantastisk ny Exxon mirakel - drivstoff laget fra kroppene til taperne av global oppvarming.
THE YES MEN FIX THE WORLD "skinner med en rå humor og originalitet" (Newsweek) filmen følger den uforferdet forskrudde logikken til markeds kapitalismen og dens sprø konklusjoner, filmen eksponerer det hysterisk morsomme og forferdelig absurde til det økonomiske systemet som hensynsløst regjerer planeten.

Super duper deluxe DVD`en:
Laget av våre gode venner på Docurama, inkluderer våre deluxe samling av subversjoner på over 80 minutter med ekstra bilder og andre godsaker, blant annet: The Horribly Stupid Stunt: The Yes Men posere som World Trade Organization i dette legendariske stuntet, Slettede scener, men tilleggs action, Teatralsk Trailer, Filmskapers Biografi og mer!

* * * * * *

New York Times "Dream Edition" - Alle Nyheter vi ønsker på trykk, The Yes Men
"Irak-krigen avsluttes", "Court tiltaler Bush til dødsdom," og Times spaltist Thomas J Friedman`s overraskende avgangs brev var bare noen av merkelig håpefulle overskrifter som New Yorkere overraskende fikk lese i november i fjor. I et stunt som skapte overskrifter over hele verden, over 100.000 kopier av denne "Special Edition" av New York Times ble delt ut i Manhattan av hundrevis av frivillige. Bestill dette store konversasjons stykket til stuebordet, les det på trikken og hev øyenbrynene, eller bruk det som åndssnobbete underlag til kattetoalettet.

* * * * * *

The Yes Men Aktivitets Bok
I samarbeid med The Miller Gallery og The Feldman Gallery har The Yes Men produsert en kombinert aktivitets bok og utstillingskatalog, Keep It Slick: infiltrer Kapitalismen med The Yes Men. Publikasjonen inneholder essays, et intervju, en plakat, prosjekter, full-farge illustrasjoner, og aktiviteter med elementer som Bygg Din Egen SurvivaBall, Lag ditt eget Presse Kort, hvordan identitet korreksjon fungerer, og hvordan du blir en Yes Man. Bidragsytere inkluderer John Byrne, Amy Goodman og Juan Gonzalez fra Democracy Now!, Mack McFarland, Laura Sillars, Astria Suparak, og The Yes Men.

2010

Samarbeidspartnere