Ubermorgen.com (AT/CH/USA)

Ubermorgen.com (AT/CH/USA) /
”Be Soft”
Visningssted: Web kampanje og sticker invervensjon i byrommet

http://www.dotoildot.com

Å være MYK betyr å lytte til ditt hjerte.
Å LYTTE til hjertet er vanskelig.
Hjertet ditt sier "JA" og hodet sier "NEI."
Hodet ditt sier NESTEN alltid "NEI."

.Olje. viser respekt til den mørke undergrunnen, til tusenvis av rene diamanter bore dypt inn i vår mor jordens liv for å søle det svarte blod av organisk liv som fylte planeten vår millioner av år siden. En ny æra av energi vil stige fra asken. Begynnelsen på en ny epoke. Den tunge metallrytmen av storhetens tid. Kinesiske ene barn skal drikke olje som vampyrer drikker blod av sine skapere. La hver dråpe telle! Mens hver globalt varemerke unntatt. Oil. utroper "det handler om deg, ha det gøy, vi er alle viktige, det handler om mennesker som individer" karmiske slange olje,. Oil. ber deg se på historien, se på større mønstre, innse at teknologi og "gode intensjoner" ikke kommer til å redde dagen. Vi er ubetydelige, sier den. Det viktigste er ikke at vi er i live, men hva vi gjør med vår tid. Som ballonger, vi er fylt med håp og drømmer. Men. Over tid kryper en eneste setning inn i våre liv. Vær vanskelig. Det er knuseren av muligheten. Det er verdens største konsumprisindeks. Verden er full av harde mennesker. Som gjør alle slags vanskelige ting. Det er hardt. Vel, vi med myk. Soft er den nådeløse jakten på en angrer frie liv. Hard kan ha hjernen, men Soft har ballene. De harde kan gjenkjenne ting for hvordan de er. Den myke se ting for hvordan de kan være. Hard kritikk. Myk skaper. Det er ulovlig å drepe folk for å være myk. Jeg er fet, jeg er annerledes. Han er annerledes, han er en freak. Bare si nei til å være hard. Ja vi kan - være myke. Faktum er hvis vi ikke hadde myke tanker ville vi ikke hatt noen interessante tanker i det hele tatt. Hard kan ha planer, men myk har historiene. Hard kan ha autoritet, men myk har en helvetes bakrus. Det er ikke vanskelig å ta risiko, det er mykt. Å være myk er å være modig. Det myke er ikke redd for å mislykkes. Det myke vet at det finnes verre ting enn svikt, som ikke engang prøver. Hard hadde en god idé, og at ideen var myk. Du kan ikke forsterke det myke. Så ikke engang prøv. Husk bare mykt kan være virkelig strålende. Så, være myk!

Wendy, UBERMORGEN.COM: "Jeg tror. Oil. Er en solid kampanje som treffer det verdifulle bensin markedet det er rettet mot svært godt. Det er ikke rettet mot personer som ønsker å sitte i en bås 9-5, drive med en elektro bil og arbeide for "mannen." Dette er en kampanje rettet mot den ville og utemmede som er villige til å ta høy risiko og bli kalt "myk" av de som aksepterer status quo. "

SOFT er den nådeløse jakten på et ANGERFRITT LIV! http://www.dotoildot.com

BIOGRAFI
UBERMORGEN.COM (AT/CH/USA, *1995)
UBERMORGEN.COM er en kunstnerduo opprettet i Wien i Østerrike av lizvlx og Hans Bernhard. Bak UBERMORGEN.COM finner vi en av de mest uforlignelige identitetene – kontroversiell og ikonoklastisk – av den samtidige europeiske avantgarde tekno-bildekunsten. Deres åpne krets bestående av konseptuell kunst, tegning, programvarekunst, pikselmaling, datamaskininstallasjoner, nettkunst, skulptering og digital aktivisme (mediehacking) omformer merkevaren deres til et hybrid Gesamtkunstwerk. Datamaskinen og nettverket (mis)brukes til å skape kunst og kombinere dens mange former. Den permanente sammensmeltingen av fakta og fiksjon peker mot et ekstremt utvidet konsept av ens arbeidsmateriale som for UBERMORGEN.COM også omfatter (internasjonale) rettigheter, demokrati og global kommunikasjon (innspill-/tilbakemeldingssløyfer). “Ubermorgen” er det tyske ordet for både ”overmorgen” og ”supermorgendag”.

http://www.UBERMORGEN.COM

Samarbeidspartnere