Simon Høgsberg (DK)

Simon Høgsberg (DK) /
“Gratis Veiledning + Kaffe” (Intervensjon)
Visningssted: Torget ved Steen&Strøm 15-18 September 12:00 – 17:00

“ We`re All Gonna Die - 100 meters of existence” (fotografi)
Visningssted: LCD skjermene til Sandnes Sparebank sine minibanker.

I løpet av fire dager i september (2010) gir den danske fotografen Simon Høgsberg alle som har trang til å diskutere bestemte saker Gratis råd + kaffe på Torget i Stavanger. Så dersom du sliter med bestemte problemer (hva som helst) og du ønsker å diskutere dem med en nøytral part, bør du besøke Simon Høgsbergs bod for gratis råd på en av følgende datoer. Du kan til og med få en gratis kaffekopp.
Du kan få gratis råd fra Simon mellom 12.00 og 17.00 den 15., 16., 17. og 18. september. Du finner ham på bytorget utenfor Steen&Strøm.

Et langt fotografi med tittelen "We're All Gonna Die - 100 meters of existence" er den danske fotografen Simon Høgsbergs bidrag til årets Article Biennale.
Fotografiet er 100 meter bredt (muligens verdens bredeste) og viser 178 mennesker som går mot og fra kameraet under en klar blå himmel. Det lange bildet vil bli presentert på forskjellige minibankskjermer i og rundt Stavanger.

BIOGRAFI
Simon Høgsberg (født i 1976 i Århus i Danmark) bor i København der han deler sin tid mellom jobber og egne fotoprosjekter som har minst én ting til felles: De handler om mennesker. Det siste prosjektet hans, Vi skal alle dø, er et fotografi på 100 meter som består av 178 portretter av mennesker tatt i løpet av 20 dager fra samme sted på en jernbanebro i Berlin sommeren 2007. Simon har bachelorgrad i fotografi fra London i 2002, og har jobbet som frilanser siden da.
http://www.simonhoegsberg.com/

Samarbeidspartnere