Scott Kellogg (US)

Scott Kellogg (US)/ “Sustainable Technologies for Ecological Regeneration”
Workshop, Tou Scene (Loft) 16.September 10:00 – 17:00

Når klimaendringer og energiutarming løper sammen i nær fremtid, vil menneskeheten stå overfor et endret samfunn basert på bærekraftige prinsipper. Det blir nødvendig at vi reduserer forbruket av Jordens ressurser drastisk, samtidig som vi må resirkulere avfallsprodukter tilbake til natursystemene. For dem som ikke er kjent med grunnprinsippene, kan utfordringen ved å oppnå global bærekraftighet virke avskrekkende og forvirrende.
På dette seminaret gir bærekrafteksperten Scott Kellogg deltakerne en grunnleggende ”verktøykasse” med ferdigheter og kunnskap til bruk for alle som ønsker å skape bærekraftige systemer i sine egne lokalsamfunn. Ved bruk av rimelige og enkle design lærer deltakerne hvordan de kan bygge en selvstendig infrastruktur ved bruk av gjenvunne og resirkulerte materialer. Disse økologiske teknologiene kan anvendes både i urbane og landlige omgivelser, og kan i mange tilfeller til og med brukes i leiligheter.
På Articles nettsted finnes det en full liste over bærekraftige systemer som diskuteres på seminaret.

BIOGRAFI
Scott Kellogg er medforfatter av boken "Toolbox for Sustainable City Living: A Do-it-Ourselves Guide" (South End Press) og hovedlærer for R.U.S.T. (The Radical Urban Sustainability Training), et intensivt helgeseminar om urbane økologiske overlevelsesferdigheter.
For øyeblikket oppretter Scott en ny organisasjon i Albany i New York kalt Radix økologiske bærekraftsenter. Planen er at det skal demonstrere miljøteknologier og bærekraftige mikrobransjer som kan anvendes i dagens urbane miljø.
Scott er også en av grunnleggerne for Rhizome Collective (www.rhizomecollective.org) i Austin i Texas, et urbant undervisningsprosjekt om bærekraftighet, og jobbet som leder for bærekraftprogrammet fra 2000-2009.
Han har omfattende erfaring med design og bygging av uttallige bærekraftige systemer, og har undervist på utallige seminarer og bærekraftkurs i flere deler på så forskjellige steder som Mexico, Øst-Timor, Canada og bykjerner i USA. Han jobber for øyeblikket med en Mastergrad i miljøvitenskap ved Johns Hopkins-universitetet
http://www.radicalsustainability.org/

Samarbeidspartnere